Welkom

 

Suriname…. Een droom! Die droom die ik werkelijkheid heb gemaakt.img_1746

En dat wil ik graag samen met u delen. Villa Nieuw Amsterdam wordt gewaardeerd met een 9,4

Op slechts 6 kilometer van het beroemde Fort Nieuw Amsterdam en maar zo’n 18 kilometer verwijderd van het Onafhankelijkheidsplein in hartje Paramaribo, is Villa Nieuw Amsterdam gesitueerd. Vanaf J.A. Pengel International Airport bent u er in een uurtje (58 km). Commewijne wordt door veel Surinamers als “ver” gezien, vreemd eigenlijk aangezien u zo in de stad bent.  Maar het blijkt de brug te zijn die voor ons als normaal wordt beschouwt maar door Surinamers als een drempel. De gasten die u voor zijn geweest genieten van de rust die men in de stad zeker zo niet ervaart. 

De Villa:

begin 2013 heeft Koos dit prachtige huis gekocht op Commewijne. Het is gebouwd  in een klassieke stijl zonder poespas, compleet met natuurzwembad, sauna, palmentuin en gelegen aan het water waar u heerlijk kunt vissen en de aapjes kunt bewonderen aan de overkant van de kreek. De villa bevind zich op het beveiligde resort Palm Village, waardoor rust, ruimte en de grootst mogelijke mate van het zich aangenaam en veilig voelen zijn gegarandeerd. Ook buiten het resort zult u zich zeer prettig en veilig voelen. 

De villa bestaat uit twee lagen: op de onderste verdieping verblijft u, deze woning is geheel gescheiden van de bovenste verdieping waar uw gastheer verblijft. Daarom is uw eigenaar/verhuurder altijd in de buurt voor vragen en het oplossen van problemen, mochten deze zich voordoen. Dus geen verhuur op afstand en ‘zoekt u het zelf maar uit’, maar gewoon: thuis zijn en zich thuis voelen. Als u er behoefte aan hebt, dan laat ik u met liefde de mooie plekjes zien, dichtbij huis of verder weg. Alles kan, niets moet. En wenst u lekker thuis te zijn, dan geniet u van de aapjes aan de overkant.

 Uw gastheer; 

Koos de Vreede.

 

 

Comments are closed.